Se incarca...

 

Despre noi

ALIAND, Agentie de recrutare si consiliere in carieraAliand este agentia de selectie si plasare personal care promoveaza parteneriate pe termen lung
Venim in sprijinul organizatiilor cu solutii rapide si ingenioase.

Ne-am nascut in anul 2006 si, de atunci, am crescut in calitate si eficienta, in prezent echipa noastra de colaboratori fiind pregatita pentru a face fata unor proiecte si provocari complexe.

De ce noi?

Pentru  ca reusim intotdeauna sa descoperim noi canale si solutii creative care ne ajuta sa depasim mediul conventional in ceea ce priveste identificarea candidatilor potriviti pentru fiecare partener.

De ce sa fiti partenerii nostri?

Pentru ca grija voastra  este sa va dezvoltati afacerea,  iar grija noastra este sa va oferim oameni competitivi si pregatiti, pentru a va ajuta sa va atingeti scopul. Daca ne-ati cautat,  inseamna ca ati inteles valoarea crescuta  si beneficiul serviciilor de selectie si recrutare externalizate.

Viziunea noastra:

Suntem in egala masura interesati de experienta si cunostintele candidatilor selectati,  insa ne consideram si promotorii talentelor nedescoperite, prin care  ajutam organizatia sa isi formeze o rezerva de  candidati valorosi in care sa investeasca,  pentru a-i transforma in angajati ideali pe termen mediu si lung.

Misiunea noastra:

Sa sprijinim , pe de o parte,   organizatiile  sa identifice  candidati potriviti pentru a  dezvolta echipe performante  iar, pe de alta parte,  sa consiliem aplicantii care ne crediteaza cu increderea lor, orientandu-i  in dezvoltarea profesionala.