Se incarca...

 

Politica de confidentialitate

Aceasta Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal descrie  practicile companiei noastre privind colectarea, utilizarea si transferul datelor  comunicate direct firmei noastre prin intermediul acestui website atunci cand acesta este utilizat de dumneavoastra pentru inregistrarea aplicatiilor in scopul beneficierii de serviciile noastre de recrutare si selectie.

Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal Aliand Consulting SRL

Informatii preliminare

Aceasta Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal descrie  practicile companiei noastre privind colectarea, utilizarea si transferul datelor  comunicate direct firmei noastre prin intermediul acestui website atunci cand acesta este utilizat de dumneavoastra pentru inregistrarea aplicatiilor in scopul beneficierii de serviciile noastre de recrutare si selectie.

Compania noastra este ALIAND CONSULTING SRL si are sediul in Ilfov,  Chiajna, str Salcamilor, nr 1 bis.

Daca considerati ca termenii stabiliti in cadrul prezentei Politici de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal nu sunt acceptabili pentru dvs, ne  puteti solicita  stergerea datelor dvs prin transmiterea unui mesaj la adresa de email office@aliandconsulting.ro

Politica descrie tipurile de date personale pe care le colectam, modul in care utilizam informatiile, cui si cum ii sunt transmise datele,  drepturile si optiunile pe care le aveti cu  privire la utilizarea datelor  dvs cu caracter personal, precum si masurile pe care le luam pentru a asigura securitatea informatiilor.

Politica noastra de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal se aplica oricarui vizitator al site-ului www.aliandconsulting.ro

Informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectam

Nu sunteti obligati sa ne oferiti datele dvs cu caracter personal. Noi colectam doar datele  cu caracter personal trimise in mod voluntar de dvs. Pe baza acestor informatii, uneori, putem colecta si procesa date cu caracter personal de pe diferite canale social media.  Nu solicitam,  nu inregistram si nu procesam date prin crearea de conturi si profile pe website-ul nostru.

Atunci cand accesati pagina noastra web sau orice anunturi cu caracter publicitar de pe alte site-uri terte, Aliand Consulting sau furnizorii nostri de servicii sau partenerii nostri pot sa colecteze anumite date prin mijloace automate, cum ar fi cookies, web beacons si web server logs.

Datele cu caracter personal care sunt colectate in baza aplicatiilor dvs sunt :

  • datele dvs de contact (cum ar fi numele, prenumele, domiciliul sau resedinta si adresa de corespondenta, e-mailul si numarul de telefon);
  • date personale(sexul, starea civila, numar copii)
  • date privind studiile si experienta dvs profesionala, limbile straine cunoscute, detinerea unor calificari
  • date privind calitatea de membru in diferite organizatii profesionale;
  • factori de identificare fizica furnizati prin intermediul fotografiilor din cadrul aplicatiilor
  • datele furnizate de persoanele pe care le-ati indicat pentru a oferi referinte despre dumneavoastra;
  • date privind ariile de interes in ceea ce priveste cariera dvs.
Informatii privind utilizarea si transmiterea datelor cu caracter personal colectate

Datele cu caracter personal colectate sunt utilizate DOAR   in cadrul proceselor de recrutare si selectie  care se desfasoara in cadrul companiei noastre. Datele dvs  sunt procesate de catre angajatii nostri si nu vor fi utilizate in scopuri de reclama, marketing si publicitate. Aliand Consulting va utiliza informatiile personale transmise de dvs, in calitate de potentiali candidati, pentru a identifica  oportunitati profesionale pe care le consideram relevante pentru dvs si clientii nostri.

In momentul in care veti fi selectat pentru implicarea in cadrul unui proces de recrutare gestionat de noi si veti agrea colaborarea cu clientii nostri, vom solicita autorizarea dvs explicita  pentru transmiterea datelor  catre clientul Aliand Consulting care prezinta interes pentru dvs. Fara transmiterea acestor date catre clientii nostri, scopul transferarii datelor dvs catre noi nu isi mai are rostul, intrucat noi va facilitam identificarea unui loc de munca care sa corespunda asteptarilor dvs.

Datele dvs vor fi transferate catre clientii nostri doar electronic si pot fi transferate in forma transmisa de dvs(cv-ul cu care ati aplicat la noi) sau prin procesarea informatiilor din cadrul cv-ul si crearea unui profil de candidat, in fucntie de solicitarile clientului.

Datele dvs pot fi transferate catre institutiile statului, daca legislatia va impune, insa un atare transfer va face obiectul unei modificari a prezentei politici de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal.

Informatiile primite de Aliand Consulting de la clienti sunt colectate, si pastrate utilizand  nivelul de protectie asigurat datelor cu caracter personal ale candidatilor.

De asemenea, putem folosi servicii analitice ale unor terte parti pe website-ul nostru, cum ar fi cele ale Google Analytics. Furnizorii care administreaza aceste servicii folosesc tehnologii precum cookies, web server logs si web beacons pentru a ne ajuta sa analizam modul in care utilizati website-ul nostru. Datele colectate prin aceste mijloace (incluzand adresele IP) pot fi transmise acestor furnizori sau altor terte parti relevante care folosesc aceste date, de exemplu, pentru a evalua utilizarea website-ului.

Informatii privind stocarea datelor personale: modalitatea de stocare si  durata stocarii.

Toate aplicatiile dvs vor fi gestionate si stocate doar electronic si vom asigura permanent, toate masurile pentru a proteja datele dvs fata de riscurile pierderii, utilizarii incorente, accesului neautorizat, dezvaluire, stergere, distrugere fara drept.

In vederea imbunatatirii masurilor prezentate, vom depune permanent toate eforturile pentru a ne asigura ca datele sunt corecte, complete, actuale si relevante pentru utilizarea comunicata.

Durata stocarii aplicatiilor dvs este de 3 ani, termen  dupa  datele vor fi sterse, daca nu ati solicitat explicita pastrarea lor pentru inca  o perioada similara.

Infomatii privind drepturile si optiunile dumneavoastra

Dreptul de a solicita accesul si de a obtine o copie electronica a  datelor dvs cu caracter personal: dreptul de a obtine, de la Aliand Consulting la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de catre societatea noastra  si dreptul de a fi informat cu privire la respectiva prelucrare;

Dreptul de a  rectifica datele dvs  cu caracter personal: daca constatati ca datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs nu sunt corecte, puteti solicita ca aceste date sa fie actualizate sau rectificate.

Dreptul de a sterge datele dvs cu caracter personal: dreptul de a solicita si obtine de la societatea noastra a stergerii  datelor dumneavoastra cu caracter personal, insa in acest caz nu veti mai avea posibilitatea de a beneficia de serviciile Aliand Consulting SRL. Acest drept nu va putea fi exercitat in masura in care Aliand Consulting are obligatia, conform legii, sa pastreze si sa proceseze anumite date cu caracter personal;

Dreptul de a restrictiona prelucrarea: dreptul de a obtine de la Aliand Consulting restrictia de prelucrare a datelor daca considerati ca datele dvs nu sunt exacte si doriti verificarea acuratetii lor

Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere, daca  considerati ca datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod ilegal  de catre Aliand Consulting SRL

Informatii finale

Pentru a ne contacta, in cazul in care aveti nevoie de clarificari cu privire la prezenta Politica sau doriti sa va exercitati drepturile si/sau sa actualizam datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs, va rugam sa utilizati adresa de email office@aliandconsulting.ro

Continutul acestei Politici poate fi actualizat periodic. Vom publica toate modificarile importante ale acestei poilitici prin notificari corespunzatoare pe acest site.